Avui: 08:30-20:30 h 932092342 678405333 678405333

Història

La Farmàcia Cardona, al teu servei des dels anys 30's. 

La nostra farmàcia té dècades d'història. Tenim coneixement de l’existència d'aquesta botiga al carrer muntaner el 1932 tot i que aleshores, durant un breu període de temps, tenia un altre nom. 

Al 1936 un jove llicenciat anomenat Joan Cardona i Cumella se'n fa càrrec i comença la història de la farmàcia actual. 

Al 1967 el substitueix el seu fill en Joan Cardona i Porta i, actualment, ocupa la direcció de la farmàcia el seu nét Agustí Cardona i Rosich.

El cartell modernista

El logotip de la nostra farmàcia ret un homenatge al singular rètol modernista de ferro forjat que senyalava la botiga i que va ser a la nostra façana durant més de 60 anys.

Una nova normativa de l’Ajuntament de Barcelona va prohibir la coexistència d’aquest distintiu amb la creu que compleix amb les especificacions actuals i, aquest fet, va obligar a treure’l del seu emplaçament original.

Tot i així, encara conservem el rètol juntament amb els llibres, receptaris, biblioteca farmacèutica, balances, pots de farmàcia i altres estris d’apotecari de la dècada dels 30`s, 40`s i posteriors.

Ens sentim orgullosos de donar servei al barri des de fa tres generacions, aportant el nostre coneixement de la salut i fent tot tipus de preparats i realitzant analítiques en sang i orina als sol·licitants als nostres clients.


Preu